Назва сервера Карта Гравців IP-адреса Дія
"Суб'єкт Персональних Даних", відповідно до Закону України „Про захист персональних даних“ (с изменениями и дополнениями) свободно, своей волей и в своем интересе даю свое согласие Администрации сайта (далее – «Сайт», адреса: https://shadowproject.fun/ ) на обробку своїх персональних даних, зазначених під час реєстрації шляхом заповнення веб-форми на сайті shadowproject.fun, що направляється (заповненою) з використанням Сайту.
Під персональними даними я розумію будь-яку інформацію, що стосується мене як Суб'єкта Персональних Даних, у тому числі мої прізвище, ім'я, по батькові, адресу, освіту, професію, контактні дані (телефон, електронна пошта, поштова адреса), фотографії, іншу іншу інформацію . Під обробкою персональних даних я розумію збір, систематизацію, накопичення, уточнення, оновлення, зміну, використання, поширення, передачу, у тому числі транскордонну, знеособлення, блокування, знищення, безстрокове зберігання) та будь-які інші дії (операції) з персональними даними.
Обробка персональних даних Суб'єкта Персональних Даних здійснюється виключно з метою реєстрації Суб'єкта Персональних Даних у базі даних сайту з наступним направленням Суб'єкту Персональних Даних поштових повідомлень та смс-повідомлень, у тому числі рекламного змісту, від сайту, його афілійованих осіб та/або субпідрядників, інформаційних та новинних розсилок та іншої інформації рекламно-новинного змісту.
Датою надання згоди на обробку персональних даних Суб'єкта Персональних Даних є дата надсилання реєстраційної веб-форми з Сайту.

Обробка персональних даних Суб'єкта Персональних Даних може здійснюватися за допомогою засобів автоматизації та/або без використання засобів автоматизації відповідно до чинного законодавства та внутрішніх положень Сайту.
Сайт вживає необхідних правових, організаційних та технічних заходів або забезпечує їх прийняття для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, надання, розповсюдження персональних даних, а також від інших неправомірних дій щодо персональних даних, а також бере на себе зобов'язання збереження конфіденційності персональних даних Суб'єкта персональних даних. Сайт має право залучати для обробки персональних даних Суб'єкта Персональних Даних субпідрядників, а також має право передавати персональні дані для обробки своїм афілійованим особам, забезпечуючи при цьому прийняття такими субпідрядниками та афілійованими особами відповідних зобов'язань щодо конфіденційності персональних даних.
Прочитати про існуючу Політику конфіденційності можна, зайшовши на сторінку https://shadowproject.fun/privacy-policy
Я ознайомлений(и), що:
- ця згода на обробку моїх персональних даних, зазначених при реєстрації на Сайті, що направляються (заповнених) з використанням Сайту, діє протягом 20 (двадцяти) років з моменту реєстрації на Сайті;
- згода може бути відкликана мною на підставі заяви у довільній формі;
- надання персональних даних третіх осіб без їхньої згоди тягне за собою відповідальність відповідно до чинного законодавства.
На сайте
Авторизованных пользователей нет